Skip links

Over Ons

Over ZEO Loodgieters

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, zijn wij trots om ons vakmanschap te presenteren. Bij ZEO staat kwaliteit, klanttevredenheid, transparantie en veiligheid hoog in het vaandel. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan, en we zijn ook nog eens voordelig qua prijs.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkage, renovatie of dakvernieuwing, wij staan voor u klaar. Geen klus is te groot of te klein voor ons team. Voor betrouwbaarheid en vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team is gepassioneerd over wat we doen. Niets maakt ons gelukkiger dan tevreden klanten. We gaan verder dan alleen loodgieterswerk; onze expertise strekt zich uit tot elektra, stucwerk, tegelwerk, kozijnen, vloeren en meer. Dankzij onze betrouwbare partners kunnen we complete oplossingen bieden voor al uw projecten.

Heeft u een loodgieter in Den Haag en omstreken nodig? ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf helpt u 24 uur per dag, 7 dagen per week. We beschikken ook over een aantal spoed loodgieters om u in geval van nood snel van dienst te kunnen zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw projecten tot een succes kunnen maken!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Lekkages
Verstoppingen
Renovaties
Sanitair
Dakwerk
Water & Gas
Nieuwbouw
Wat klanten over
ZEO Loodgieters zeggen
Open chat
Hallo 👋
Stuur ons gerust een berichtje!